PRACTICA SUPERVIZATA IN PSIHOLOGIA CLINICA VALIDATA STIINTIFIC

Descriere
Lucrarea ne învaţă cum să formăm psihologi profesionişti, după modele existente la nivel internaţional, capabili să funcţioneze eficient oriunde în această lume globalizată.
Profesor universitar dr. Daniel David

Volumul de față este o apariție editorială mai mult decât binevenită și care umple încă un gol în literatura din România, concentrându-se pe practicile asociate cu supervizarea clinică.
Profesor universitar dr. Dragoș Iliescu
Cuprins
Studenții, profesorii și practicienii în domeniul psihologiei clinice validate științific vor găsi în această carte practici recomandate pentru supervizarea în psihoterapia CBT; strategii relaționale în supervizarea clinică multiculturală; rapoarte autoevaluative utilizate în practica supervizată CBT; fişe de lucru utilizate în practica clinică supervizată pentru diferite tipuri de probleme psihologice, pentru probleme de alimentație, pentru probleme de anxietate; resurse informative pentru clienţi/pacienţi utilizate pe timpul practicii clinice supervizate; CD-ROM cu 94 de materiale de lucru multiplicabile. Valoarea acestei lucrări este recomandată de expertiza valoroasă a specialistului care este autorul. Vasile Marineanu este şeful Centrului de investigaţii sociocomportamentale din Ministerul Apărării Naţionale şi cadru didactic asociat în Departamentul de psihologie al Universităţii din Bucureşti. Este absolvent al Academiei Forţelor Aeriene (1989), al Facultăţii de Psihologie din Universitatea Bucureşti (1996) și al Centrului European pentru Studii Strategice de Securitate „George C. Marshall”, Germania (2001). Activitatea sa ştiinţifică şi de cercetare include publicaţii şi proiecte în domeniile psihologiei militare, operaţiilor psihologice şi informaţionale, psihologiei clinice şi psihoterapiilor cognitive şi comportamentale. Ca psiholog practician este implicat în activităţi de evaluare şi intervenţie psihologică specializată, fiind psiholog principal cu drept de liberă practică în psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologia clinică şi psihoterapeut autonom de orientare cognitiv-comportamentală. Are o experienţă de peste 15 ani în domeniul psihologiei operaţionale, dobândită în perioada în care a lucrat la Corpul NATO de Reacţie Rapidă din Valencia, Spania (2005-2008) şi în teatrele de operaţii militare din Bosnia-Herţegovina (1997), Kosovo (2000, 2002, 2004) şi Afganistan (2010). Din anul 2014, este reprezentant naţional pe probleme de sănătate mentală în cadrul NATO Centre of Excellence for Military Medicine, iar din anul 2015 a devenit membru în Comitetul Director al International Applied Military Psychology Symposium (IAMPS) și membru al Grupului de Cercetare (Research Task Group) în domeniul violenței sexuale din cadrul Panelului Medicină și Factor Uman al Agenției NATO pentru Știință și Tehnologie.

ISBN: 978-606-977-000-9

Pret: 54.00 Lei

Disponibilitate: In stoc


Lasati un comentariu pentru acest produs (click aici)
Apreciere